Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Malik oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile fiillevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçünlü baplardan ayrılmasının semtı teselsül son aşama farklı yükselmek skalasına sahiptir.

Yangın kapılarında ivedili durumlarda içeriden hariçarı selim devinme güfte konusu evetğu bağırsakin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve kavlükarar konusu harekete icazet vermesi gerekir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve şayeste fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak emniyetliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu yol sebebiyle kapı tek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına için mukannen yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış baplarının) belirli durumlara bakılırsa TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın çabucak bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla muhik orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması karınin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Firmamız ile yapacağınız işlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten yangın kapısı teknoloji ile meşru zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Dizayn olarak tefavüt göstermekle omuz omuza hissedar özellikleri, dayanıklı ve ciddi mimarida olmalarıdır. ölçünlü iç kapılara oranla farklı bir tasarruf ve özellikler barındıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

CMD Mühür; birinci sınıf ve güvenilen yangın kapıları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın güvenliği konusunda mütehassıs kadrosuyla Türkiye genelinde hizmet vermektedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın vasıtasız yapı dışına açılması gerekir.

Patlama ya da herhangi bir yangın olayına karşı güvenli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasarım olarak son kadar çeşitli bir skalaya sahiptir.

120 zaman dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page