En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

 60dk ve 120dk kadar vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında bilgi alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Her vakit muaf buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir eşya, mobilya veya diğer bir gerelti bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla yanında sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler de çok sıkı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Dairesel dizayn, ayak izini en aza indirirken bitek dikey harekete cevaz verir ve bu da onu hem ev hem de ticari binalar kucakin pratik bir intihap haline getirir.

Tamlanan bu zaman dilimleri bir bapnın yangına ne derece süre dayanacağını tabir etmektedir. Fakat bu mevzuda titiz tutulmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 zaman üstelik dayanmadığı elan önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Sırça yangın bapları yangına dayanıklılığı şeffaflıkla birleştirerek ışığın geçmesine destur verirken yangına karşı saye katkısızlar. Bu kapılar, güçlü sıcaklıklara dayanacak ve alevlerin ve tütünın yayılmasını önleyecek şekilde özel olarak işlemlenmiş yangına dayanıklı cam kullanır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının muvafık standartlara ve yönetmeliklere yakışır olup olmadığını yakalamak için kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nezdinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbeyının diğeriyle uyumudur

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın hudayinabit kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem kapının kesifı sıkıcaya kapanmasını esenlamaktır.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin asgari boyutları, hamule taşıma kapasiteleri ve lüzumlu yangına metanet dereceleri dahil olmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yönlerini istanbul Yanggın kapısı fiyatları genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolay erişilebilir olmalarını sağlamlar.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da görüş önünde bulundurularak standartlara birebir biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da örgülması gerekmektedir.

Yangın kapıları özellikle yangın esnasında pekâlâ kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, doğru veya yaylı menteşe ile muktezi yama mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması müstelzim bir özge öge ise emniyet adına ihtiyaç duyulan şiabat contalardır.

Ayrıca, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, normal şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz ali mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Report this wiki page